Συνεδρίες

Ατομικές Συνεδρίες

Με τις ατομικές συνεδρίες στοχεύουμε στη δημιουργία μιας θεραπευτικής σχέσης ισοτιμίας, εμπιστοσύνης, αποδοχής και ειλικρίνειας.

Θεραπευτής και θεραπευόμενος γινόμαστε «συνοδοιπόροι» σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της αλήθειας πίσω από τα συναισθήματα, τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις του εκάστοτε ατόμου. Η θεραπευτική διαδικασία συμβαίνει αβίαστα σε ένα περιβάλλον φιλικό και υποστηρικτικό μέσα στο οποίο συναντιόμαστε σωματικά αλλά, κυρίως, ψυχικά και πνευματικά. Η θεραπευτική προσέγγιση που ακολουθώ είναι η ολιστική προσέγγιση θεραπείας, που αντιμετωπίζει τον κάθε άνθρωπο σαν ολότητα (σώμα-νους-πνεύμα). Ως εκ τούτου βασίζεται στη χρήση εργαλείων και μεθόδων που ενθαρρύνουν τη βιωματική επίλυση του τραύματος και την εξισορρόπηση της σχέσης νου-σώματος.

Η εργασία που γίνεται φτάνει σε ένα βαθύτερο υποσυνείδητο επίπεδο με στόχο την απελευθέρωση του ατόμου από παλιά μοτίβα πεποιθήσεων, συναισθημάτων κι εμπειριών που το έχουν εγκλωβίσει σε αντιλήψεις και καταστάσεις που δεν του επιτρέπουν να ζήσει μια ζωή ευτυχισμένη, υγιή και δημιουργική. Με λίγα λόγια μετατρέπουμε το «λογισμικό της ψυχής» μας, δηλαδή το υποσυνείδητό μας, σε ένα λογισμικό που εξυπηρετεί την ηρεμία, τη χαρά, την αφθονία, την ευτυχία, την υγεία μας, τα όνειρά μας!

Οι συνεδρίες γίνονται μέσω zoom, έχουν διάρκεια μία ώρα και συνήθως γίνονται σε εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την περίπτωση.

Για να κλείσεις δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση ή για την πρώτη σου συνεδρία επικοινώνησε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα σε Facebook ή Instagram, διαφορετικά στείλε email στο info@demetrayerolemou.com.