Όταν σταμάτησα να αντιμάχομαι τη ζωή τότε την άφησα να με αγαπήσει.
Γεύτηκα την τόση γενναιοδωρία της. Είδα την ομορφιά της. Έμοιαζε να βλέπω πρώτη φορά το ηλιοβασίλεμα και τα τόσα χρώματα του ουρανού. Να γνωρίζω τον κόσμο από την αρχή. Να συγκινούμαι από τη σοφία και την ομορφιά του λες και τον αντίκριζα για πρώτη φορά, με μάτια αθώα, γεμάτα από περιέργεια και από χαρά μικρού παιδιού.


Όταν άφησα την εσωτερική αντίσταση τότε κατέβηκα από το βράχο της ψεύτικης ασφάλειας του Εγώ. Αφέθηκα στην επιφάνεια του ωκεανού και του επέτρεψα να με πάει τα μεγαλύτερα ταξίδια.
Τότε κατάλαβα πως οι άνθρωποι, τα γεγονότα και οι εμπειρίες που ήρθαν στη ζωή μου δεν ήταν τυχαία. Ήταν οι δάσκαλοι που χρειαζόμουνα για να φτάσω στον προορισμό μου. Την άχρονη αγάπη. Τη συμπόνια προς τον εαυτό και τους άλλους. Την πίστη.


Η πίστη κινεί τα πάντα στη ζωή σου, ενώ ο φόβος τα ακινητοποιεί. Όταν επιστρέφεις σε αυτή τότε κάθε σου πρόβλημα λύνεται άμεσα. Γιατί βγάζεις από τη μέση το εγώ και μπαίνεις στη σύνδεση με το Ανώτερο, με την ανώτερη αρχή δημιουργίας, μια σύνδεση από την οποία δεν μπορείς ποτέ να αποκοπείς. Συχνά αποσπάσαι από αυτήν, κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Πιστεύεις πως ο πραγματικός εαυτός είναι ψεύτικος και ο ψεύτικος πραγματικός. Αλλά ξέρεις κάτι; Έτσι είναι πλασμένος ο άνθρωπος κι αυτός είναι ο προορισμός του. Η απελευθέρωση από κάθε ψευδαίσθηση που δημιουργεί το εγώ και το βίωμα της αγάπης και του φωτός το οποίο και είναι.


Σήμερα επέστρεψε σε αυτό που Είσαι. Εμπιστεύσου το θεϊκό σχέδιο και άσε χώρο μέσα σου για τον Θεό και τότε θα γίνεις ισχυρός και τίποτα δεν θα υπερνικά την ηρεμία σου. Σήμερα κάνε αυτή την προσευχή. “Θεέ μου σε ευχαριστώ που με την αγάπη σου, το φως σου και την παντοδύναμη θεραπευτική σου ενέργεια ανοίγεις και θεραπεύεις ό,τι είναι να θεραπευτεί σε μένα. Ευχαριστώ που με βοηθάς να συγχωρώ, να συμπονώ και να ελευθερώνω τη σκιά μου. Ευχαριστώ που με βοηθάς να είμαι ένα με το φως σου. Ευχαριστώ για την απεριόριστη προστασία, καθοδήγηση και αγάπη που μου δίνεις πάντα!” Τα μαθήματα θαυμάτων λένε: “Γιατί να περιμένεις για να πας στον Παράδεισο; Σήμερα κιόλας, ο Παράδεισος βρίσκεται εδώ.”

Share: